úterý 22. února 2011

V lese... aneb záhada Blair Witch

V pátek (naštěstí ne 13tého) 18.2.2011 jsem byla fotit v Michli. V místě, kde bych v životě neřekla, že může být kousek přírody a les. Osobně mám od dětství strach z lesa. Paradoxní je kdy vlastně les nazýváme lesem a už ne jen několika stromy???...

K jádru pudla se dostanu snáz pokud jste viděli film kde skvěle hrál Jim Carey s názvem "Yes man"...
Pro ty, kteří znají scénu ze začátku filmu, kdy lehce zmanipulovaný herec odváží bezdomovce svým autem kamsi do lesa, kde mu dojde benzín. Ještě ho nechá za jízdy volat ze svého mobilního telefonu, který se v případě pozdější potřeby vybije...no velmi podobně jsem dopadla i já.

Po skončení focení (report bude později) se mi stala v již smrákajícím se prostředí věc pro ženu určitě nemilá... nestartovalo mi auto. Nejsem třasořitka a autům relativně rozumím (na ženskou to jde), ale fakt, že mi došel benzín mi jaksi unikl, jelikož rezerva stále nesvítila... ano rozbilo je ono "světýlko" :) Co čert nechtěl, autonabíječka v autě nebyla a baterka na starém mobilu pípala jak o život, že už pujde "spinkat". Skvělé... nakonec však vše dobře dopadlo a z onoho lesíka mne odvezli na nejbližší čerpací stanici, jak bych to jen řekla... "dobří lidé" (dle slov Waldemara Matušky z filmu Limonádový Joe), no a jako správná ženská jsem skoro se slzou v oku přemluvila na pumpě s plným pětilitrovým kanystrem dalšího "dobrého člověka", který mne odvezl zase zpět k autíčku.

Tento příspěvek není tedy o tom co mám na sobě a zda mi to sluší, ale chci jen poděkovat a poukázat na to, že ač jsem realista-pesimista, celá situace dopadla velmi optimisticky a to za pomocí lidí neznámých. Je pravděpodobné, že už se nikdy neuvidíme, v každém případě máte mé díky...pokud toto čtete.

Mějte příjemný večer




1 komentář:

  1. Fotky vypadají opravdu hrůzostrašně :( kdybych byla sama, tak bych byla po.... až za ušima. "Dobří lidé" se najdou tehdy, kdy to nejméně čekáme a vždy nás to, jak jinak, mile překvapí :) Hlavně nikdy neztrácet naději!!!

    OdpovědětVymazat