pátek 25. února 2011

Největší peklo je když...

Každá bychom ve svém ženském pohledu dokončily větu asi trochu jinak...

Osobně teď jedno rozhodovací peklo mám. Nádherně voní, jsou z nové kolekce a momentálně na ně koukám...

Jsou to nové botky od Mellisa a dají se sehnat v mém oblíbeném barevném obchůdku La Femme Mimi ve Štěpánské ulici v Praze. Když jsem se minule stavovala s novinkami, hned při otevření dveří ta krása zavoněla pod nosem... "aaaaaach jsem v nebi", mi hned problesklo hlavou :o)

Pokud přesně o těhle přemýšlíte, můžu je vřele doporučit, jsou opravdu pohodlné na celý den nošení. Platforma je stabilní, noha se v ní nekynklá a pásek okolo kotníčku ani necítíte.

Jak neustále opakuji, těžký je úděl a život ženy... :)

Přeji příjemný víkend a již brzy oznámím vítězku o Bobulkovou čelenku :)



11 komentářů:

  1. Ohlala...skvělý výběr.Nad nima jsem taky slintala:o)

    OdpovědětVymazat
  2. melissa boticky su velmi pohodlne!

    OdpovědětVymazat
  3. Oh yeah, jsou super! Já nad melisskama přemýšlím jak dlouho, Vivienne tady v Brně ani nemají, a v Praze na to pokaždý zapomenu, ach jo! Asi s tím budu muset něco udělat :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou opravdu bezvadný dámy, jen vřele doporučuji. Ale jiný obchod než La Femme Mimi je asi nemá (ani u Bella Brutty jsem je neviděla).
    V každym případě Bohemian pokud máš vyzkoušený Lady Dragon model, jsou všechny stejné, jen design se mění. Já jsem naprosto hotová z těchto platforem (jsou opravdu neskutečně pohodlné), ale vyšla nová barevná kombinace srdce v designu od Westwoodky... bílé a to srdce je hnědo-zlaté. O těch nádherách s lebkou ani nemluvím... pokud si chcete zaslintat, koukněte na http://www.lojamelissa.com.br/colecao/melissa-amazonista/vivienne-westwood-anglomania-melissa-lady-dragon/#branco-cintila

    A ano, nejsi první kdo mi říká, že v Brně je nemají...ale pokud ti je model Lady Dragon, není problém si je objednej přes internet. Když tady doprodaly jedny z Westwoodek na které jsem chodila koukat stylem mám-nemám, nakonec jsem poslední pár objednávala z Austrálie. Skvělý servis, super cena a rychlé poštovné :)

    http://melissaaustralia.com.au/

    OdpovědětVymazat
  5. Já právě ani neměla možnost je vyzkoušet :/ Ale děkuju za odkaz, taky jsem to tam už procházela (a tvé info o servisu, rychlosti a ceně je povzbuzující :) Ale ani ty od pana Gaultiera nejsou k zahození :D Máte je v Praze? Asi si brzo zajedu a nebo počkám do Londýna :)

    To je ono, chodíme koukat a přemýšlíme zda ano a nebo ne! Asi je třeba praktikovat metodu, jo, líbí se mi a beru je :))) život si třeba užívat!

    OdpovědětVymazat
  6. Bohemian: No je třeba si rozhodně užívat, zvláštní je, že můj přítel už tolik nesdílí tento názor (pokud se jedná o další pár bot, ještě hůř v kombinaci s kabelkou) :D

    Koukala jsem na ty Gaultierky, barvy mě moc nebraly (ač mám ráda odlišnost), ale zkoušela si je jedna dáma čokoládové pleti z blízkého východu, zrovna když jsem tam byla okukovat, jedny v zelený barvě. Musím říct, že tak jak se mi nelíbily, na ní vypadaly opravdu skvěle. Rozhodně je mají v Bella Brutta v Železný (mezi Václavákem a Staromákem), ale nepovím ti za kolik. Se tam zkusím stavit dneska a zkouknout to :o)

    OdpovědětVymazat
  7. Mellisa botky jsem loni pořídila v butiku Horoskop na Tylově náměstí. I letos se tam půjdu zase po nějakých poohlédnout, protože si je nemůžu vynachválit:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jane: Já bych právě ráda ty JPG nějaký divočejší, zelený by mohly být dobrý, a ty se mi zatím jako jediný docela líbí :)) Každopádně na noze je to něco jinýho než v regále.
    Do tý Železný asi budu muset zaskočit, snad brzo :)
    Dáme si vědět, taky bych se Ti pochlubila :)

    PS: přítel to taky neprožívá, ale občas mi sám doporučí, a to je pak bomba ;) Ale děláme to pro sebe, každej má svoje "obsese" :D

    OdpovědětVymazat
  9. Martina: jo jo taky jsem tam na něco koukala...ale zaujaly mne ty kozacky. Barevny nadhera, jen by mi v nich zmrzla noha :( ale uzasny...

    Bohemian: Přesně tak...těch párů bot co mám jen a jen pro sebe :D dej mi echo, ráda je zkouknu ;)

    OdpovědětVymazat