středa 2. února 2011

Kočičí radost

Pár z vás už asi ví, že máme doma kočičku. Jmenuje se Roxy a ono je to vlastně uplně jedno, jelikož na jméno jako každá správná kočka v podstatě neslyší. Občas ano, ale to pouze v případě zvýšeného hlasu.

Teď máme doma veliké kočičí trápení, jelikož nám volá ženicha. Včera jsem přemýšlela, že už bude mít za pár dní narozeniny a jak ten čas utíká, když s námi sdílí domácnost skoro dva roky...

Vzpomínám když jsme si pro ni jeli tuším že někam na Slané...? a první setkání s tímhle mazlíkem byla láska na první pohled. Máte to taky u vašich mazlíčků? Taky kupujete to nejdražší prémiové krmivo a řikáte si z čeho zaplatíte účet za mobil? My máme Royal Canin pro Peršanky, jelikož jsme maličkou koupili jako nepapírovou Perskou krasavici. Náš veterinář (kam jsme dříve chodili s naším pejskem než zemřel) byl však natolik fascinovám a konsternován, že podle čumáčku řekl: "Vy ale nemáte Peršanku." To bych celkem i možná poznala... Další veterinář řekl, že máme Ragdolla, další to nepotvrdil, naopak vyvrátil a řekl, že je to jasná Birma. No další řekl, že to je Perská... kdo se v tom má pak vyznat, když samotní veterináři neví?...

Nevadí a nezáleží na rase, jméno v rodokmenu vám nedá více či méně lásky. Ta naše maličká (vlastně veliká) je však světýlko v bouři a ohromný miláček.

Kdyby někdo věděl o ženichovi (nejlépe Perském) z Prahy a okolí, dejte mi prosím vědět. Roxynka je čistotná rozmazlená dáma žijící výhradně indoor :)

A takhle s námi roste již dva roky...














4 komentáře:

  1. Och, tomu rozumím... Také máme kočičí miminko. Je mu skoro pět let a uplně to vidím jako včera, jak jsem si ho dotáhla z útulku a týden bydlel v cestovní tašce. Za veterináře, granule, paštičky, hračky a kočkolit rozhodně utrácíme víc, než je normální. Nicméně mi není jasné, jaktože máš po dvou letech koženou sedačku v jednom kuse?

    OdpovědětVymazat
  2. Hrůza jak ten čas letí co? No jo o těch všech bonbónkách a paštičkách, konzervičkách mi nemluv... ta naše potvůrka byla mojí mamkou náležitě rozmazlena za dobu pobytu v US... a to jen jeden měsíc... papá zásadně jen konzervičky a dobrůtky od Gimpet...písek má teda úplně nejradši nejlevnější šunt z Tesca. Vždycky zběsile hrabe... Takže sedačka je v pohodě, ale to bude i tím, že není naše...ale maminky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky máme posteláka. Jmenuje se Salámek a je to moc krásný kocour. Kupujem kvalitní granulky a konzervy, ale nepřeháníme to. ;)

    OdpovědětVymazat
  4. No teda Salámek je nádherné jméno :)

    OdpovědětVymazat