pondělí 14. února 2011

Jane Bond pro ZOOT

Víte co je to Zoot?

Zoot je nákupní portál s inspirací. Denně vybírá nejlepší nabídky na trhu a nákupní inspiraci z oblasti životního stylu (módy, sportu, kosmetiky, elektroniky, cestování) po celé ČR, ale i v zahraničí. Nabízí zboží od 2.000 předních značek i zajímavosti od mladých designérů. Spolupracuje s více než 100 internetovými obchody a největšími portály v ČR.

Zoot provozuje také vlastní e-shop Zootlet. V něm nabízí limitované edice produktů a unikátní nabídky módy, elektroniky i dalších oblastí. Mezi značkami jako například: Lipsy London, Miss Sixty, Calvin Klein apod. nově najdete také Jane Bond!!!

Tak se zaregistrujte a využijte skvělých nabídek ZOOTLETU !!!

 http://www.zoot.cz/



Do you know what Zoot is?

Zoot is basicly a shopping website with an inspiration. You can find the best dealson a market from lifestyle fields (fashion, sport, cosmetics, electronical devices, travelling). There are more than 2000 well known brands. Zoot cooperates with more than 100 internet shops in Czech Republic.

The coolest thing is that Zoot does have it's own e-shop called Zootlet. You can find there products from limited editions and unique stuff from many fields. Brands like Lipsy London, Miss Sixty, Calvin Klein etc. are supplemented by Jane Bond head pieces !!!

So fill up you registration and go for the ZOOTLET bargains !!!

http://www.zoot.cz/

3 komentáře: