pátek 4. února 2011

Boty, botky, botičky

Každá žena má svoji určitou "úchylku".

Někdo rád oblečení (tu fázi už mám za sebou, mám ho doma přespříliš), někdo kosmetiku (ta mě nikdy nějak moc nechytala), někdo kabelky (měla jsem obchod s koženou galanterií-to jde mimo mě) no a pak se dostávám k té asi nejúchylnější obsesi... boty. Boty na podpatku. Vysokém podpatku.

Nejsem ten typ "botařky", která jde zběsile po páru bot z pvc a štrasem za pár stovek... kdybych byla asi by celá ta legrace vycházela daleko levněji, uznávám. Jsem ten druhý typ... hledám kvalitní, kožené, neokoukané, veselé a hravé za co nejlepší cenu. Pohodlí a nositelnost je na posledním místě...všímejte si pozorně :)

Mám teď jedny takové vyhlídnuté a nevím jestli do nich jít nebo ne... není to nádhera? Ale kam v nich sakra... (většinou si tuhle otázku nepokládám, zvláštní).



Budu se teď vracet k Belle Vision Model v Karlových Varech... měla jsem Mellisovské Westwoodky na obrázku.
Koukala jsem po nich opravdu dlouho až je prodali v mojí velikosti a nakonec jsem je sehnala a objednala z daleké Austrálie, přímo z webu Melissa... Do týdne dorazila voňavá krabice v královské modré s nápisy žluto zlaté barvy... prostě nádhera. Má drahá polovička mi tehdy řekla, že mi "jednu botu koupí"... Tak jsem na ně dostala ještě přidáno... tomu říkám příjemné překvapení :)



Zpět však k akci Belle Vision Model. Byla jsem překvapená, že většina přítomných dam neměla potuchy co to je za boty a setkala jsem se i s opravdu mnoha komplimenty. Pak ale přišla Olga a donesla mi její Lanvinovské střevíčky pro H&M v černém provedení. Srdéčko mi zaplesalo. Osobně jsem koukala po těch barevných. Můžu však říct, že po zkoušce (ač jsem zvyklá na vysoké podpatky) se v nich nedalo ujít krok. Cítila jsem se jak Malá mořská víla po proměně v lidskou bytost, při každém kroku se mi zařezávalo do nohou tisíce nožů... (samozřejmě zveličuji, ale opravdu to nešlo). Chválím tedy Olgu, že v nich vydržela celý večer, všechna čest, tleskám ti.

Tak se tedy ptám. Máte střevíčky, ve kterých se nedá chodit? Myslím, že každá žena jedny takové má... (stejně jako "motivační džíny" staré pár let, tajně ukryté v šatníku se slovy "jednou" nebo "kdyby"). Čemu dáváte přednost při výběru bot? Jste na ně právem hrdé a čekáte tu pravou příležitost kdy si je vzít?

Mějte hezký den

7 komentářů:

  1. Jasně, moje plesové boty. Už na webu u nich byla připsáno "killing heels". 12 cm bez jakékoliv platformy. V klidu se v nich dá vydržet 20 minut. Na plese jsem ale musela vydržet hodinu, než se naskytla možnost se přezout a to už mě málem nesli v náručí .. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Začínám mít úchylku na boty s podpatkem tak 5 cm. Obávám se že toto léto pomalu zaplní zbývajícímísto v mojí knihovně(co ji používám jako botník)...

    OdpovědětVymazat
  3. Hani... ale jsou krásný ne? Já po nich už koukala taky, mají je ve slevě :)))

    Oli o tom mi ani nemluv... já už vystěhovala drahého z další poličky v botníku a teď už skladuju plné krabice kouzelných střevíčků a jednou za čas na ně chodím koukat, utírat prach, zkoušet a tak... :)

    Ale od toho jsme přece ženy ne? :o) Chlapi mají auta, my máme boty...

    OdpovědětVymazat
  4. V tomhle asi nejsem ženská. Zrovna u bot je pro mě důležitější, jestli se v nich cítím dobře a dobře se v nich chodí a až potom jak vypadají. Tudíš největší podpatek co mám, je 5cm.

    OdpovědětVymazat
  5. tá guľka zlatá pôsobí veľmi ťažko.. ale kto vie, možno to je len vianočná guľa ;)

    OdpovědětVymazat
  6. no a minimálne inšpirujúce.. idem pokukať čo by som na moje balerínky mohla popriliepať, vďaka .. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum - Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší šance na výhru

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat