sobota 23. dubna 2011

Mám krásného Japonce / I have wonderful japanese...

Jůůů, asi takhle bych začala o fešákovi jménem Lampion od Kamily Písaříkové www.deers.cz , který se mi dostal do spárů darem... no není krásný? :o)

Tímto se také dostávám k faktu zaslání finanční pomoci pro Japonsko, tkeré jsem vyhlásila někdy zhruba před měsícem. Děkuji všem kteří přispěli. Jmenovitě Martin mi dal 400Kč navíc při nákupu čelenky, Lucka (snad je jméno správně) na Febio festu 100Kč. Proběhlo také několik nákupů na Fleru a přidávám i něco ze svého, aby se částka zaokrouhlila. Jen jsem zjistila, že při přesunu z českého na japonský účet ambasády, by mi odečetli nesmyslný poplatek. Nakonec tedy putuje vybraná částka na účet Armády spásy, která má speciálně zřízený účet pro katastrofu, tkerá Japonsko postihla.

Přeji vám příjemné Velikonoce :)
.........................................................................................
Wooooow, well this is a good start about an awesome Lampion from Kamila Pisarikova's www.deers.cz , that has been given to me...isn't he wonderful? :o)

Anyways this is how I should inform you guys about financial help for Japan, that I have announced like a month ago... Thank you guys for your help and support. Martin gave me 400Kč once he was buying a headband, than Lucka (hope the name is correct) gave me 100Kč extra when she was buying headband from me on Febio fest. There were few people on fler as well, plus I am adding something extra from my pocket. The only thing is that once I would like to transfer the money from my czech bank account to foreing one... they will rip me off. So I have decided, that it will be much better to send it on Salvation army's bank account during next week. 

Wish you wonderful Easter :)


1 komentář:

  1. Jelínek je super;) ale pomoc Japonsku se samozřejmě taky velmi cení!

    OdpovědětVymazat