pondělí 14. března 2011

Pomoc pro Japonsko - Help for Japan

Asi každý z nás potřebuje peníze. Já osobně na blížící se daně a všemožné měsíční splátky.
Určitě se však shodneme, že jsou momentálně lidé, kteří je potřebují více.

Dokončila jsem akorát telefonický hovor s Japonskou ambasádou v ČR. Pro ty kdo neví jak pomoci a chtějí poslat finanční prostředky, ambasáda dnes zveřejní číslo účtu, kam zasílat. Pro ty, kdo chce pomoci, zde je odkaz na jejich web: http://www.cz.emb-japan.go.jp/cz/icc_info_cz.html
Jakmile budu mít více informací ohledně účtu, zveřejním ho zde.

A co se Jane Bond týče. Máte mé slovo, že 30% ze zakoupené čelenky půjde na toto konto. Pokud tedy chcete nějakou čelenku a ještě ji nemáte, třetina z částky bude převedena na bankovní účet japonské ambasády.

Díky a mějte příjemný den
...........................................................

Everyone needs money. I personally need them to pay the taxes and all the other bills that appears each month.
But I think that you will agree with the fact, that there are people who needs them much more, than we do.

I just have finished aphone call with the Japenese embassy in Czech Republic. For those who have no idea how to help...embassy will during the day publish their bank account, where you can send money. Here is link to theirs website: http://www.cz.emb-japan.go.jp/cz/icc_info_cz.html (in czech). Once I will have more informations about the bank account, I will announce it here.

And what Jane Bond wants to do is that you do have my word, that 30% from each headband will goes to this bank account. So in case that you do not have your headband still, there is an option how to do 2 in one things.

Thank you and have a nice day

5 komentářů:

  1. Sleduju to od pátku, přes víkend, je to síla, ani si to nedovedu představit. Ke všemu domy k zemětřesením mají stavebně přizpůsobené a stejně je tam škody..bohužel i lidské ztráty, to je to nejhorší! Jane, super nápad s tou podporou!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Mě k tomu dohnaly dnešní záběry CNN. Je to fakt strašný. Ač jsem spíš pesimista, v podobných situacích chci věřit, že většina lidí se vykašle na mamon a sáhne si do svědomí. Je to minimum co můžu udělat. A i kdyby čelenku nikdo nechtěl, a nasdílí se číslo bankovního spojení... pár lidí se určitě chytne...
    jakmile dostanu odpověď s číslem bankovního spojení, píšu to sem.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to možnost, jak využít tvýho (už známýho) jména pro dobrou věc a dát lidem možnost trošku podpořit ty, kteří to opravdu v tuto chvíli potřebují! U takových situací se mi vybaví, jak mohou být naše problémy triviální, pokud se nejedná o lidské zdraví! To je to nejvíc! Japonsko podpořím i já!

    OdpovědětVymazat