pondělí 21. března 2011

Měla jsem tu čest - I did have the honour 2.

Už v minulém příspěvku jsem informovala o události, které jsem mohla být součástí.

Čelenka Jane Bond a šaty Veroniky Benešové (které jako komplet měla Lucie Smatanová na soutěži Miss International na podzim 2010 v Číně) byly vydraženy za 27.000Kč a to ve prospěch nadace Taťány Kuchařové.

Díky pozvání pana Ing. Stanka (majitele CZECHOSLOVAK REAL, pod jehož taktovkou byl celý večer pořádán) jsem se ten jeden večer setkala s nejkrásnější ženou planety roku 2006. Nutno podoknout, že se jí doplňky Jane Bond velice líbily a ochotně zapózovala společně s Lucií Smatanovou a Hankou Věrnou.

Samozřejmě v konkurenci takové krásy jsem neměla šanci uspět. Ještě jednou tedy děkuji za krásný večer společnosti CZECHOSLOVAK REAL.
...................................................................................................................................
Already in the last post I have informed you about event where I was at.

Headband from Jane Bond and dress from Veronika Benesova (this complet went with Lucie Smatanova to China in autumn 2010, where Miss International took place) were on auction and have been sold for 27.000Kč. The whole earning went on the Tatana Kucharova charity foundation.

Thanks to invitation from Mr. Ing. Stanko (owner of CZECHOSLOVAK REAL who organised the whole event) I have a chance to meet the most beautiful woman Miss World 2006. She really liked Jane Bond stuff and made a few poses together with Lucie Smatanova and Hanka Verna and me of course... :)

Well it is more than obvious that I would have no chance to succeed beside these beautiful ladies.
Once more I would like to thank for a wonderful evening to CZECHOSLOVAK REAL company.





6 komentářů:

  1. Páááni Jani to je super! Navíc ti to tam moc sluší...

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, ač vypadám jak koblížek vedle tak hezkých ženských (přeci jen mají na to papír, že :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, moc Ti to sluší!!!! Ani nevíš, jak moc Ti Tvé úspěchy přeju a miluju Tvé čelenky!!! Labuť od Tebe bych nosila i do školy, kdyby ČR nebyla tak konvenční!

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to...Táňa je sice Táňa, ale rozhodně vypadáš vedle ní velmi dobře. ;)

    Tom

    OdpovědětVymazat