úterý 17. května 2011

Vienna

Omlovám se za delší nečinnost na blogu. Opravdu se práce stupňuje a do toho naordinovaná už v podstatě povinná dovolená, mě tak trochu zbrzdila.

A abych vás trochu pozlobila...sedím na terase hotelu, je o hodinu víc a jsem vzhůru od místních 6ti hodin. Takže se z nespavosti vrhám do práce a jdu sdílet "zážitky".

A protože tohle je i módní blog a já narazila ve Vídni na opravdu nádherný obchod, trošku vám o něm budu básnit.
Jsem hodně sekáčová a ebayová, ale tenhle butik s autorskou módou tamní návrhářky se mi opravdu sakra líbil. Něco podobného bych měla v plánu pro sebe. Znáte ten pocit z úzkých a malých kabinek na zkoušení, no tak to tady vážně nezažijete.
Originalita jde ruku v ruce se stylem celého obchůdku. Dámy, kochejte se...
A teda ano... nebyl nejlevnější, ale pořád se to dalo. Třeba kabelka z krokodýla (psaníčko) za cca 6000Kč a sandálky za 3000Kč není zase taková katastrofa...ale jak říkám...já radši ten ebay a sekáče :o)

Mějte přijemný den.
..............................................................................................................................

I apologize to you my followers, that I did not published a thing in last few days. I have really a lot of work, plus I needed to go somewhere outside Czech for more inspiration and just to have a rest, as I realised that I am going slowly crazy from work.

And just to tease you a little bit. I am sitting on a patio right now eating breakfast and well working from 6am local time. (Czech 5am). So let’s share what I ave seen in Vienna.

I have found absolutely amazing store pretty close to the „main church“ in Vienna’s old centre. I have to admit, I adore second hands, flea markets, outlets and ebay, but this store simply „got me“.

As I am planning to open my own store in Prague (but still have time to do so) this boutiqou is a wonderful inspiration. It is not so cheap, but still affordable. Clutch from crocodile skin for 6000Kč and sandals below are pretty good deal. To be honest I was really thinking about the sandals, they are awesome to me.

Enjoy the pictures



kabinky/fitting rooms






2 komentáře:

  1. ty kabinky jsou kouzelné! Já jsem byla ve Vídni v neděli a všechny obchody byly zavřené..

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že taky odpočíváš sem tam :) Ono je to třeba, sem tam vypadnout ze známýho prostředí, i když jen na chvíli :)
    PS: ten tyrkysovej náramek co máš vyfocenej vypadá supr!

    OdpovědětVymazat