sobota 30. dubna 2011

jaro/spring

A je to tu, respektive bylo. Ještě ve dnech minulých jsem vyrazila směr Výstaviště na končící Matějskou pouť a to jak jinak než konečně "naostro". Nebojte... tímto myslím po dlouhé době bez silonek :)

Atrakce už nezvládám tolik jako za dětských let, koukala jsem tedy zmlsaně po dobrotách... a kde se vzal tu se vzal marcipánový meloun.

A co vy, byli jste taky na pouti?
......................................
Finally it is here, well it was, because it is weird weather again. Few days ago I went with my friends on Vystaviste where still the fun-fair took its place. And finally I went "naked". I mean I was not (after the tough winter) wearing tights.

Well I could not stand after few attractions like when I was small, so I was rather looking on food... and there you go, I have found a watermelon :)

And what about you, have been to fun-fair this year?






čtvrtek 28. dubna 2011

Pop up Bella Brutta

Už jsem se párkrát o Meliskách vyjadřovala a rozhodně to nekončí :)

Je to pár dnů zpět kdy proběhlo představení nové kolekce v Bella Brutta. No a tak jsem zašla očichat a zkouknout tu krásu s Maruškou, o které ještě určitě uslyšíte ...
.........................................
I was talking (writing) already few times about Melissa shoes, but this story will never ends :) (especially when you are a shoe lover)

Few days ago there were new pairs of shoes introduced to public in Bella Brutta store. So I went there to smell and see with my friend Maruska, who will definitelly appear on czech fashion scene in the future ...



pondělí 25. dubna 2011

chutě...

Je neuvěřitelné jak mi fungují chuťové buňky a to obzvláště v nepěkném deštivém počasí...

Velmi ráda bych vás potěšila něčím speciálním...vařit umím, docela dobře. Drahou polovičku jsem před lety utáhla na domácí lasagne a to je s tim sakra nemálo práce...

Ovšem čas plyne a z kuchyně se stala JB dílna, která se pomalu sune i do obývacího pokoje, kde pracuje právě i můj drahý. Nic moc řeknu vám. Chci se ale dostat k jedné slečně z Brna, která má blog a já ho jen se slinou v koutku úst navštěvuju a říkám si...sakra že bych konečně něco uvařila?

No, podívejte sami... http://myownbohemianlife.blogspot.com/

Pěkné Velikonoce

sobota 23. dubna 2011

Mám krásného Japonce / I have wonderful japanese...

Jůůů, asi takhle bych začala o fešákovi jménem Lampion od Kamily Písaříkové www.deers.cz , který se mi dostal do spárů darem... no není krásný? :o)

Tímto se také dostávám k faktu zaslání finanční pomoci pro Japonsko, tkeré jsem vyhlásila někdy zhruba před měsícem. Děkuji všem kteří přispěli. Jmenovitě Martin mi dal 400Kč navíc při nákupu čelenky, Lucka (snad je jméno správně) na Febio festu 100Kč. Proběhlo také několik nákupů na Fleru a přidávám i něco ze svého, aby se částka zaokrouhlila. Jen jsem zjistila, že při přesunu z českého na japonský účet ambasády, by mi odečetli nesmyslný poplatek. Nakonec tedy putuje vybraná částka na účet Armády spásy, která má speciálně zřízený účet pro katastrofu, tkerá Japonsko postihla.

Přeji vám příjemné Velikonoce :)
.........................................................................................
Wooooow, well this is a good start about an awesome Lampion from Kamila Pisarikova's www.deers.cz , that has been given to me...isn't he wonderful? :o)

Anyways this is how I should inform you guys about financial help for Japan, that I have announced like a month ago... Thank you guys for your help and support. Martin gave me 400Kč once he was buying a headband, than Lucka (hope the name is correct) gave me 100Kč extra when she was buying headband from me on Febio fest. There were few people on fler as well, plus I am adding something extra from my pocket. The only thing is that once I would like to transfer the money from my czech bank account to foreing one... they will rip me off. So I have decided, that it will be much better to send it on Salvation army's bank account during next week. 

Wish you wonderful Easter :)


středa 20. dubna 2011

Velká čest / Honour

Už nějakou dobu se domlouvám s jednou šikovnou slečnou (nejen) kadeřnicí ohledně spolupráce. A teď víkend před Code:Mode to přišlo z nenadání jako blesk z jasného nebe.

Moje babička Libuška měla vždy v lásce a obdivu jednu dámu českého filmu, paní herečku Květu Fialovou. Osobně znám Limonádového Joa slovo od slova z paměti a pokaždé na Karaoke v báru Limonádový Joe pěju Whisky, to je moje gusto :) ten zpěv není tak úžasný, vzpomínky jsou však silnější.

Děkuji Meeshe Horské, která se postarala o vizáž jedinečné dámy a fotografovi Petru Kurečkovi.
Je to pro mne veliká čest a ani nevíte jak by babička byla hrdá.

Děkuju

Soutěž - vyhlášení vítězky :)

Stále mi nefunguje video na foťáku, budou muset postačit fotografie.

Komentářů bylo tentokrát 28 a vyhrává ten pátý! Gratuluji vítězce! Napiš mi do mejlu, doluvíme zbytek :)

Jinak minulá vítězko, odesílám tento týden. Díky CodeMode a dalším aktivitám se mi to trošku protáhlo. Koncem týdne odešlu. Díky za pochopení a mějte příjemný den, je kráááásně a já jsem pěkně nastydlá :(((


úterý 19. dubna 2011

SLEVY NA FLERU

POZOR POZOR AKCE NEVÍDANÁ.

OD ČTVRTKA DO NEDĚLE JE MOŽNOST NÁKUPU JANE BOND ČELENEK POUZE NA FLER E-SHOPU S 20% SLEVOU !!! STAČÍ ZADAT KÓD: KHM-4GK-GHD









Tato akce se nebude opakovat, využijte této jedinečné příležitosti ke koupi vyhlídnutého kousku na jaro :)

Sledujte aktuální nabídku, do středeční noci bude aktualizováno.

www.fler.cz/janebond

pondělí 18. dubna 2011

CODE:MODE 2011 JARO/SPRING

Code:Mode je za námi, já stále nevyspalá, trošku teplota, bolavá záda, nohy, ruce. Plíce trošku zanesené prachem z haly, ale je to dobrý, přežila jsem :)

Především děkuji všem, kteří dorazili na módní přehlídku Jane Bond v sobotu, doufám, že jste si ji užili, show je hlavně určena vám, divákům.

Bohužel nemám své vlastní kvalitní fotografie k pokoukání,používám tedy ty, které jsem našla na internetu. Pod každou z nich je uveden zdroj a autor. Kdyby tam byla nějaká chyba, nebo někdo z vás věděl web na daného fotografa, neváhejte mi napsat, vše ráda doplním.

Veliké díky patří profesionální škole líčení SURFACE (www.surfacemakeup.cz), se kterou již delší dobu spolupracuji, za skvělé líčení pro modelky. Budu se snažit dodat fotografie co nejlepší fotografie líčení, ať máte možnost tu krásu vidět i zblízka. Zatím tedy jen jmenovitě: Iva Davies, Michaela Šťabrynová, Mischell Chmelik.

Veliké díky patří také kabaretu TINGL TANGL (www.tingltangl.cz) a dvěma dámám - slečně Ginger a báječné Chi Chi Tornádo za skvělé zakončení módní přehlídky, které publikum dle ovací poměrně rozohnilo :) V prostorách kabaretu jsme několik dní před přehlídkou nacvičovaly choreografii, děkuji za zprostředkování prostoru i hudby. Díky !!!

A abych nezapomněla, veliké díky patří modelkám - kamarádkám. Většinu z vás znám právě díky čelenkám a musím říct, jsem za to vděčná. Děkuju Ewičce, Monče, Elišce, Kristýně Š., Týně L., Klárce, Pétě a Kátě. Díky, že jste zvládaly můj snad něžný teror ohledně choreografie, oblečení, čelenek atd... Z fotek je vidno, že jste si to užívaly.

Tímto končí moje děkovací fáze a nadchází fáze fotografií. Přeji příjemný start do nového týdne.

 foto: Lukáš Dohnal
zdroj: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/kratke-zpravy/sobotni-prehlidky-na-codemode

 foto: Lukáš Dohnal
zdroj: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/kratke-zpravy/sobotni-prehlidky-na-codemode

 foto: Lukáš Dohnal
zdroj: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/kratke-zpravy/sobotni-prehlidky-na-codemode

 foto: Lukáš Dohnal
zdroj: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/kratke-zpravy/sobotni-prehlidky-na-codemode


 foto: Lukáš Dohnal
zdroj: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/kratke-zpravy/sobotni-prehlidky-na-codemode

 foto: Daniel Jové Mariano
zdroj: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150144823597101.282880.607282100

 foto: Daniel Jové Mariano
zdroj: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150144823597101.282880.607282100

 foto: Daniel Jové Mariano
zdroj: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150144823597101.282880.607282100

 foto: Daniel Jové Mariano
zdroj: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150144823597101.282880.607282100

foto: Daniel Jové Mariano
zdroj: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.10150144823597101.282880.607282100

pátek 15. dubna 2011

Interbeauty Prague No.2

Druhá část a sobotní program byl věnován soutěži v bodypainting. Bodypaint pro ty co nevi je malovani specialnima bravickama vetsinou na naha zenska tela...
Priznam se, zase nevim kdo vyhral jake oceneni, ale tady je galerie tech nejlepsich mym okem.
...................................................
Second part of the program was about bodypainting. Bodypaint is a special kind of "painting" usually on naked women's bodies using unique colors.
To be honest I do not know (again) who have won, but here is a gallery of the most interesting ones by my eye ;)












středa 13. dubna 2011

Interbeauty Prague

Tuším, že je to asi tak dva týdny co se konal tento veletrh. Mohli jste tam najít vše okolo kosmetiky, nehtů, kabelky vydávané za nějakou italskou krásu, napodobeniny LV i Guess, no ale také soutěže. Nevím kolik jich bylo dohromady, rozhodně mě dvě zaujaly.
Ten první páteční den probíhala soutěž v tzv. "nail art" a musím přiznat, že je to opravdové umění. Chápu... na každý den to opravdu není, ale uznejte, že dámy manikérky mají sakra fantazii.
........................................................................
I think that it trade was like approximatelly two weeks ago. You could find there everything around cosmetics, nails, purses from Asia sold as italian, fake LV purses and Guess, but also a competittions. I do not now how many were there together, anyweys two were really interesting and I have to share it.
On Friday there was a competittion called "nail art" and I have to admit, that this is a real art to me. Ok, it is true, you won't wear it every day, but come on... you have to admit that the ladies have pretty damn good fantasy.













pondělí 11. dubna 2011

Grilování - Grill party

Hurááá konečně krásné víkendové počasí a já se odtrhla na chvíli od výroby čelenek a hurá s přáteli na verandu a první letošní grilování za hudby Paul Van Dyka, s geniálním domácím Mojitem a velkolepou hostinou.